yanginalarm.net: yangın alarm koruma önleme sistemleri

YANGIN ALARM KORUMA ÖNLEME SİSTEMLERİ

kopuklu-sondurme-sistemi

Çalışan güvenliğini sağlamak günümüzde şirketlerin vazgeçilmezi olarak yerini almıştır. Bunun haricinde çalışan güvenliğini sağlarken ürün ve iş araçlarının da korunması gerekmektedir. Olası bir yangın durumunda yangın alarm ve yangın algılama sistemlerine sahip değilseniz bahsettiğimiz tüm konularda kaybeden taraf olmak işten bile değildir. Hem o an için aşırı derecede zarar görücek olmanın yanında ilerisi için size itibar kaybı olarak geri dönecektir.

Z.A.T. ( Zayıf Akım Teknolojileri Ltd. Şti ) Yangın Alarm & Koruma & Önleme Sistemleri bu konuda sizin en büyük destekçiniz olmaya aday bir firma olarak öne çıkmaktadır. Kurumumuzun en önemli özelliklerinden biri yapılan tüm çalışmalarda insan sağlığını ve güvenliğini ön planda tutmaktır. Uzman Mühendislerimiz sayesinde ön çalışmalarımızda ihtiyaçlarınızı analiz ediyor, en yüksek kalite odaklı olarak çalışıyor ve tüm standartlara uygun yüksek kalite sistemlerimizi sizlere sunuyoruz.

Z.A.T. ( Zayıf Akım Teknolojileri Ltd. Şti ) Yangın Alarm & Koruma & Önleme Sistemleri; Sulu Söndürme Sistemleri, Yangın Dolapları, Yangın Pompaları, Köpüklü Söndürme Sistemleri ve daha bir çok sistemi bünyesinde barındırarak sizlerin hizmetine sunmaktadır. Ayrıca firmamızın verdiği hizmetleri başlıca sıralayacak olursak;

– Danışmanlık

– Projelendirme

– Malzeme temini

– Süpervizörlük

– Uygulama ve Montaj

– Devreye Alma ve

– Kontratlı Bakım

olarak sıralayabiliriz.

Coca cola genel müdürlük binası, İstanbul Kongre Merkezi ve Muhsin Ertuğrul Sahnesi, British Telekom Göztepe binası ve Yeşilköy’deki WOW Hotel binasının zayıf akım sistemleri firmamız tarafından yapılmıştır.

Uzman kadrosu ve kaliteli hizmet ve hizmet sonrası desteği ile sizlerde iş yerlerinizi korumaya almak için Z.A.T. ( Zayıf Akım Teknolojileri Ltd. Şti ) Yangın Alarm & Koruma & Önleme Sistemlerini kullanın. Unutmayın önce can güvenliği!

www.yanginalarm.net

Yorum bırakın